Een gezinsvakantie is een spannend avontuur, vooral als je met kinderen reist. De rit vanuit België naar bestemmingen zoals Spanje kan lang zijn, maar met de juiste tussenstops wordt het een onvergetelijk onderdeel van je reis. In dit blogartikel delen we gezinsvriendelijke verblijven. Zo maak je van je heen- en terugreis naar Spanje een waar avontuur!

9 tussenstops onderweg naar Spanje

Deze accomodaties zijn gunstig gelegen voor gezinnen die onderweg naar hun vakantiebestemming in Spanje, een tussenstop plannen. Je betaalt er in het hoogseizoen per nacht tussen de 125€ en 200€ voor een appartement of familiekamer (in de meeste gevallen inclusief ontbijt).

Tussenstops onderweg naar Noord-Spanje

Best Western Le Bois de la Marche (via Bordeaux)

Dit hotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de wegen A10 en N10. Het Best Western Le Bois de la Marche beschikt over gratis parkeerplaatsen op het terrein en een verwarmd buitenzwembad dat geopend is van half juni tot en met half september.

Residhome Dijon Cité Des Vignes (via Dijon)

Het aparthotel Residhome Dijon Cité Des Vignes bevindt zich dichtbij het station Dijon. De accommodatie biedt gratis privéparkeren op het terrein. Je kunt er genieten van een als buffet aangeboden ontbijt of een continentaal ontbijt.

Au jardin des plantes (via Dijon)

Au jardin des plantes is gelegen in Dijon. Het appartement heeft 1 slaapkamer, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met douche. Handdoeken en beddengoed worden voorzien!

Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie (4€/dag). Reserveren is niet noodzakelijk.

Tussenstops onderweg naar Midden-Spanje

Campanile La Rochelle Nord – Puilboreau Chagnolet (via Bordeaux)

Campanile La Rochelle Nord – Puilboreau Chagnolet is een 3-sterrenhotel gelegen nabij het dorp Puilboreau, op ongeveer 10 km van La Rochelle. Dit hotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N11/E601-snelweg.

Residhome Lyon Gerland (via Lyon)

Elk appartement van Residhome Lyon Gerland heeft 1 slaapkamer, een eigen badkamer, een kitchenette en een zithoek met een satelliet-tv. ‘s Ochtends wordt er in het Sejours & Affaires Lyon Park Avenue een ontbijtbuffet geserveerd, tegen een toeslag. De ondergrondse parkeergarage van de accommodatie is per lift bereikbaar (15€/dag). Reserveren is niet mogelijk.

Topaze by STACK (via Lyon)

Suite Topaze by STACK ligt in de wijk 8e Arrondissement in Lyon en biedt gratis privéparkeren.

Tussenstops onderweg naar Zuid-Spanje

JOST Hôtel Bordeaux Centre Gare Saint Jean (via Bordeaux)

Het 3-sterrenhotel JOST Hôtel Bordeaux Centre Gare Saint Jean ligt op 2,6km van Pont de Pierre. Een leuke extra: het heeft een rooftop pool en terras! Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie (18€/dag). Reserveren is niet mogelijk.

Novotel Bordeaux Lac (via Bordeaux)

Novotel Bordeaux Lac ligt op slechts 260 meter van de A 630 / E 5 snelweg en biedt gratis parkeergelegenheid. Het stadscentrum van Bordeaux ligt op 15 minuten rijden van het hotel.

Dit Novotel ligt aan de oever van het Bordeauxmeer en beschikt over een buitenzwembad. Tot 2 kinderen (16 jaar en jonger) kunnen er gratis verblijven wanneer ze de kamer delen met hun ouders!

Líbere Madrid Chamberí (via Madrid)

Líbere Madrid Chamberí, gelegen in de charmante wijk Chamberi in Madrid, is een modern aparthotel. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie (25€/dag). Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Met deze gezinsvriendelijke verblijven wordt je reis naar Spanje nog aangenamer. Diegenen die al door ons getest en goedgekeurd werden, vind je hier: Overnachten op de route naar Zwitserland – Italië: getest & goedgekeurd! Geniet van de tussenstops en maak mooie herinneringen met je gezin onderweg!

Ben je op zoek naar gezinsvriendelijke bestemmingen in Europa? Hier vind je inspiratie om erop uit te trekken met kinderen!

Dit artikel bevat affiliate links.

Lees ook: