Het Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad onthaalde ons eind september met een fikse regenbui… Terwijl die grijze wolken hun tocht verderzetten naar ons Belgenlandje, werden wij getrakteerd op een warm herfstzonnetje waaronder dat pareltje aan de Zeeuwse kust lag te blinken!

Roompot Beach Resort

Vakantieparken… Ik vind ze vaak een ouboullige uitstraling hebben! Van zodra we het hoofdgebouw binnen wandelden, bewees Roompot het tegendeel. Een cosy onthaal waarin Bryan en ik maar al te graag met een koffietje neerploften terwijl de meisjes geëntertaind werden door Koos Konijn.

Een binnenspeeltuin, animatie en een zwembad met glijbanen. Meer hadden Noa & Billie niet nodig om ten volle te genieten van ons weekendje weg. Mijn favoriet plekje? Het prachtig strand op wandelafstand van onze Beach Lodge!

Beach Lodge

Toen ik door de 27! soorten vakantieverblijven op de website van Roompot Beach Resort scrolde, viel mijn oog meteen op deze Beach Lodge. De voornaamste troeven die wij hebben ondervonden? Ze zijn gelegen in het duinlandschap op wandelafstand van het strand. Bovendien hebben ze een overdekt terras met terrasverwarmer en een goed uitgeruste keuken.

In de Morelleput

Net omwille van al de leuke activiteiten in het Roompot Beach Resort, hebben de meisjes ons niet vaak de kans gegeven om de ruimere omgeving ervan te ontdekken… Als je van een lekker stukje taart en thee houdt, is de gezellige theetuin ‘In de Morelleput’ wel een bezoekje waard! Hou er wel rekening mee dat zij pas begin april ’23 opnieuw opengaan en eind september telkens sluiten voor een winterstop.

Beachhouse 25

Nog zo’n lekker adresje waar de zonsondergang je trakteert op de mooiste taferelen!

Als je binnenkort op zoek gaat naar een vakantieverblijf waar jong en oud genieten van het samen zijn in een mooie omgeving, kunnen we Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad warm aanbevelen! Andere accomodaties in Zeeland vind je via deze link!

Kriebelt het om ook op andere plekjes een weekendje te ‘exploren’? Hier verzamelden wij al onze tips!

Lees ook: