Ben je op zoek naar een gezinsvriendelijke wintersport vakantie? Dan ben je bij Flowtrack aan het juiste adres!

We brachten de eerste week van de Paasvakantie door in Gressoney en blikken terug op een heerlijke vakantie. De ‘Feelgood formule’ zit daar ongetwijfeld voor iets tussen!

Feelgood formule!

♡ Accomodaties voor elk budget

Het bedrag dat je moet neertellen voor een wintersport vakantie met je gezin kan behoorlijk hoog oplopen… Daarom biedt Flowtrack uiteenlopende verblijven aan. Gaande van budgetvriendelijke appartementjes waar je zelf kookt tot luxueuze 4* hotels met half pension.

Zelf hadden we het geluk een weekje te mogen baden in de luxe van Hotel Romantic Jolanda Sport**** in Gressoney-La-Trinité. Een charmant hotel met gezellige familiekamers, een ontbijt en diner om uw vingers bij af te likken én een wellness met binnenzwembad.

Ons skimateriaal uitlenen, deden we de eerste dag bij David Sport recht tegenover het hotel. Hou er rekening mee dat er via Flowtrack enkel voor de kinderen een helm voorzien is!

♡ Nederlandstalige skimonitoren

Gezien de skilessen voor kinderen van start gaan vanaf de leeftijd van 5jaar (tot 15jaar), konden zowel Billie als Noa hierbij aansluiten. Voor de jongste kindjes van 0 tot 2,5jaar voorziet Flowtrack kinderopvang, van 2,5 tot 4,5jaar kunnen ze deelnemen aan de sneeuwgewenning. Net als de skiënde kinderen, worden ook deze beide groepen opgevangen door nederlandstalige Flowtrack moni’s.

Getrainde skiërs kunnen van aan het Hotel Romantic Jolanda Sport via een zettellift en een zwarte piste in Staffal geraken, de plaats van afspraak voor de skilessen. Er rijden op regelmatige tijdstippen bussen naar daar en met de auto stonden we er op een 5-tal minuutjes (5€ parking/dag)! Om 9u30 gingen de skilessen van de kinderen van start, wij werden een kwartiertje later opgewacht door onze Italiaanse skimonitoren.

Op voorhand gaven we tijdens de boeking aan dat onze meisjes vorig jaar al een weekje skiles hadden gevolgd. Zo kwamen ze beiden terecht bij de Red Raccoons, de groep met de rode Flowtrack hesjes!

Mijn moederhart werd ook tijdens deze wintersport vakantie op de proef gesteld! Ons dierbaarste bezit de bergen in sturen met iemand dat ik niet ken, dat blijft ne moeilijke voor mij…! Na een wissel voor Billie, vonden ze gelukkig allebei het groepje waarin ze zich goed voelden en waarvan het niveau bij hen aansloot. Hun skimonitoren Arno en Ziko daagden hen uit zonder daarbij de grenzen die ze aangaven, te overschrijden. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat ze vorderingen maakten en op de laatste dag van de vakantie vlotjes een rode (en Noa zelfs een zwarte) piste afgleden.

Mijn (gebrek aan) skitalent ga ik jullie besparen… 😉 !

♡ Après-ski

De twee dagen waarop de kindjes konden kiezen voor een volledige dag skiles, werden telkens afgesloten met een gezellige après-ski. Gratis drank, een DJ én animatie voor de kinderen… Kortom: genieten voor het hele gezin!

♡ Rustig, sneeuwzeker skigebied

Ik kreeg tijdens onze vakantie vaak de reactie dat het leek alsof we alleen waren op de pistes… Dat was uiteraard niet het geval maar het klopt wel dat Gressoney, de Italiaanse parel met 180km aan pistes, een héél rustig en sneeuwzeker skigebied is dat zich ook leent tot prachtige wandelingen!

Kriebelt het…? Zet je dan op de Flowtrack early bird lijst zodat je voorrang krijgt om jouw wintersport vakantie te boeken en je 100% zeker bent van jouw plekje op Destination Feelgood.

Kan je niet wachten om op vakantie te vertrekken? Neem zeker een kijkje in het Summer aanbod van Flowtrack en wie weet komen we elkaar tegen onder de Spaanse zon! Hier vind je andere Europese bestemmingen, eveneens door ons getest en goedgekeurd.

Lees ook: