Wil je een weekendje weg aan de Belgische Kust of zou je er graag langere tijd op vakantie gaan? Ben je daarvoor op zoek naar een gezellig én kindvriendelijk vakantiehuis? Zalig Aan Zee verhuurt ruime woningen in Knokke, Blankenberge en Damme die voorzien zijn van alle comfort! Van zodra het opnieuw is toegelaten, kan je er – afhankelijk van het huis – verblijven met 10 à 20 personen. In afwachting daarvan is het de ideale plek om in je bubbel tot rust te komen!

Eind februari ’21 gingen we een weekendje weg en verbleven we in de vakantiewoning van Zalig Aan Zee in de Pannenstraat 104 te Knokke-Heist. Achter de gevel van het rijhuis gaat een zeer ruime en mooi ingerichte woning schuil dat plaats biedt voor zes volwassenen en acht kinderen. Lees even verder voor de troeven die ons maar ongetwijfeld ook jou zullen overtuigen van een verblijf in dit prachtige huis!

De troeven van Zalig Aan Zee

Pannenstraat 104, Knokke-Heist

De tuin met overdekte lounge en buitenhaard was één van onze favoriete plekjes.

We hielden er een winterBBQ waarbij we het vlees grilden in de buitenhaard en sloten deze gezellige avond af met marshmallows. Zonder enige twijfel één van de hoogtepunten van ons weekendje weg voor Noa en Billie!

Inbegrepen in de prijs: brandhout, verbruik van water, douchegel en shampoo, elektriciteit en gas, vuilzakken, vaatwastabletten, Wifi en de eindschoonmaak. Het is heel uitzonderlijk maar als je het mij vraagt echt heerlijk dat ook het bed-, bad- en keukenlinnen klaarligt in de woning!

♡ Het huis is bovendien zeer goed uitgerust om een grote groep te voorzien van alle nodige apparatuur in de keuken, potten en pannen, servies,… We hadden er met z’n vieren gerust een verlengd weekend kunnen doorbrengen zonder ook maar één keer af te wassen 😉 .

♡ Het was voor Bryan en mij moeilijk kiezen tussen de drie mooie slaapkamers waarvan twee met een en-suite badkamer.

♡ Naast de drie slaapkamers, heeft het huis ook een super leuke slaapzolder! Noa en Billie kozen er elk hun plekje uit en hadden – in betere omstandigheden – maar liefst zes vriendjes kunnen uitnodigen voor een slaapfeestje!

♡ De smaakvolle en gezellige inrichting waarbij veel gebruik gemaakt werd van natuurlijke materialen zoals steigerhout, zorgde ervoor dat we echt helemaal tot rust kwamen. In die mate dat we – tegen onze gewoontes in – veel tijd doorbrachten in het huis en minder dan anders de nood voelden om erop uit te trekken…

Mijn favoriet plekje: de ligzetel in de living waarop het winterzonnetje binnenscheen!

♡ Voor gezinnen met jongere kindjes is er een reisbed en kinderstoel aanwezig.

♡ De vakantiewoning is op 500m van het strand van Knokke-Heist gelegen. En ja, daar horen nu eenmaal zandkastelen, strandwandelingen en gocarts bij!

Ter afronding geven Noa en Billie graag een rondleiding!

Plan je een weekendje weg of een vakantie aan de Belgische Kust? Neem dan zeker een kijkje op de website van Zalig Aan Zee en laat je charmeren door hun prachtige vakantiehuizen in Knokke, Damme of Blankenberge. Ik zie onszelf een volgende keer wel genieten van de oase van rust die ze creëerden in Damme!

Meer inspiratie voor een vakantie of weekendje weg in eigen land vind je hier. Je kan via Zalig In Antwerpen trouwens al vanaf zes personen logeren in het hartje van de stad!

Lees ook: