Het is ondertussen een dikke zes jaar geleden dat onze meisjes tijdens een rondreis in Florida voor het eerst werden ondergedompeld in de magie van Disney… Sindsdien stond een bezoekje aan Disneyland Parijs hoog op ons verlanglijstje! Begin mei was het dan eindelijk zover: we brachten er twee magische dagen door… Adembenemende attracties, ontroerende ontmoetingen met Disney figuren, spectaculaire shows en vrolijke parades waarvan de deuntjes je nog dagenlang blijven achtervolgen… Fonkelende oogskes van begin tot eind!

Het Kasteel van Doornoosje in Disneyland Park - Disneyland Parijs.

Kriebelt het maar ben je nog niet helemaal zeker van de periode waarin je nieuwe herinneringen wil maken op deze magische plek? Of wil je gewoon de vrijheid om je verblijf te wijzigen bij onverwachte omstandigheden? Ontdek de flexibele boekingsvoorwaarden van Disneyland Parijs!

Disneyland Parijs: Flexibele Boekingsvoorwaarden

  • Wijzig of annuleer je boeking GRATIS

Wil je jouw verblijf wijzigen of annuleren? Momenteel kan je jouw verblijf tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling (exclusief verzekeringskosten)(1).

  • Betaal in 2 tot 6 termijnen

Betaal je verblijf (hotel + tickets) in 2 tot 6 termijnen. Op het moment van boeken voldoe je alleen een aanbetaling van 15%(2) van het bedrag. Het resterende bedrag betaal je in maximaal 5 termijnen, het aantal termijnen en het bedrag per termijn kan je zelf bepalen. Het gehele bedrag moet uiterlijk 10 (website) of 11 (telefonisch via onze vakantie-experts) dagen voor aankomst betaald zijn.

Praktische Tips

Dé tip om je verblijf in Disneyland Parijs onvergetelijk te maken? Maak gebruik van de App!

  • Bekijk de attracties, restaurants en boetiekjes op voorhand, ontvang gepersonaliseerde tips en maak een lijst met de favorieten die je tijdens je bezoek wil afvinken.
  • Start je check-in al voordat je aankomt bij je Disney Hotel, reserveer je tafel en koop eventueel zelfs een snelle toegang voor je favoriete shows en attracties. De Premier Access is écht goud waard!
  • Vind met de interactieve plattegrond gemakkelijk de weg in Disneyland Parijs, bekijk de wacht- en showtijden in realtime en vermijd zo de rijen bij attracties, shows en restaurants.

Boek nu je verblijf en geniet van de flexibele boekingsvoorwaarden van Disneyland Parijs!

Wil je ook iemand verrassen met een magische uitstap naar Disneyland Parijs? Deze printable met tips helpt je daarbij op weg! Download hem hier!

Ga je met je gezin ook graag op ontdekking in andere Franse regio’s? Inspiratie vind je ongetwijfeld in deze artikels.

Tenslotte werden deze tussenstops in Frankrijk door ons getest & goedgekeurd!

Dit Blogartikel kwam tot stand in samenwerking met Disneyland Parijs & Tradedoubler.

(1) Als je bijvoorbeeld op 8 juli aankomt in Disneyland Paris, kun je jouw boeking annuleren of wijzigen zonder kosten (exclusief verzekering, indien van toepassing), tot 1 juli vóór middernacht. Vanaf 2 juli zijn de standaard annulerings- en wijzigingsvoorwaarden uit onze algemene voorwaarden van toepassing.

(2) Een aanbetaling van 15% (vijftien procent) van het totaalbedrag van de boeking, met uitzondering optionele verzekeringen, deze moeten volledig worden betaald op het moment van boeken. De aanbetaling moet op het moment van de boeking worden betaald, maar wordt pas afgeschreven nadat de boeking is bevestigd. Boeken met een aanbetaling van 15% is alleen mogelijk voor boekingen die meer dan 10 of 11 dagen voor aankomst worden gemaakt, afhankelijk van de gekozen boekingsmethode. Voor boekingen die korter voor de aankomst worden gemaakt, moet het volledige bedrag direct worden betaald.

Lees ook: